Як горох зварити всього за 5 хвилин - простий спосіб, про який мало хто знає

Процес приготування обіду або вечері часом може розтягнутися на довгий час. Тому перед господинями стоїть складне завдання - скоротити час, проведений біля плити, без втрати якості приготовлених страв, передають Патріоти України.

І зварити швидко горох у улюбленому багатьма гороховому супі – не міф, а реальність. Звичайно, якщо знати та застосувати невелику хитрість.

Подробиці

Щоб прискорити процес приготування першої страви, будь-який горох – колотий, шліфований, цілісний – необхідно замочити на ніч у воді.

Приступаючи до готування, наповніть каструлю водою та покладіть всі необхідні інгредієнти та картоплю.

Після цього злийте рідину, в якій замочувався горох, і покладіть його в чашу блендера. За допомогою кухонної техніки подрібніть горошок до стану крупи середнього помелу.

Масу, що вийшла, відправляйте в каструльку разом із засмажкою і варіть протягом п’яти хвилин, після чого залишається посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень.

Лікарі з'ясували вік, в якому треба припинити пити алкоголь, інакше...

п’ятниця, 9 травень 2025, 15:35

Вживання алкоголю для багатьох людей є цілком звичною річчю. Однак, хоча помірне споживання зазвичай не є шкідливим, лікар Річард Рестак у своїх роботах визначив, що воно може бути шкідливим для мозку після досягнення певного віку, передають Патріоти У...

А ви це знали? Навіщо французи миють хліб

п’ятниця, 9 травень 2025, 15:05

Так, усі звикли мити овочі, фрукти, крупу та інші продукти перед приготуванням і вживанням. Однак професійні французькі кухарі також радять мити хліб, і ось навіщо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Виявляється, що хліб також можна мити, ...