Процес приготування обіду або вечері часом може розтягнутися на довгий час. Тому перед господинями стоїть складне завдання - скоротити час, проведений біля плити, без втрати якості приготовлених страв, передають Патріоти України.
І зварити швидко горох у улюбленому багатьма гороховому супі – не міф, а реальність. Звичайно, якщо знати та застосувати невелику хитрість.
Щоб прискорити процес приготування першої страви, будь-який горох – колотий, шліфований, цілісний – необхідно замочити на ніч у воді.
Приступаючи до готування, наповніть каструлю водою та покладіть всі необхідні інгредієнти та картоплю.
Після цього злийте рідину, в якій замочувався горох, і покладіть його в чашу блендера. За допомогою кухонної техніки подрібніть горошок до стану крупи середнього помелу.
Масу, що вийшла, відправляйте в каструльку разом із засмажкою і варіть протягом п’яти хвилин, після чого залишається посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень.
Тварина, яку ви побачите першою, відкриє те, яка ви людина Цей тест дивний, тому що він може багато чого розповісти про вашу особистість. На цьому зображенні є різні тварини, такі як: тигр, слон, собака, орел, жаба, білка і риба, передають Патріоти Ук...
Картоплю вирощують всі. Хоча б невеликий клаптик, але для неї завжди знайдеться грядка. І вирощування великого врожаю, звичайно, вимагає певних зусиль, передають Патріоти України. Весь секрет криється в підживленні в період цвітіння. Одні з найважливі...