Процес приготування обіду або вечері часом може розтягнутися на довгий час. Тому перед господинями стоїть складне завдання - скоротити час, проведений біля плити, без втрати якості приготовлених страв, передають Патріоти України.
І зварити швидко горох у улюбленому багатьма гороховому супі – не міф, а реальність. Звичайно, якщо знати та застосувати невелику хитрість.
Щоб прискорити процес приготування першої страви, будь-який горох – колотий, шліфований, цілісний – необхідно замочити на ніч у воді.
Приступаючи до готування, наповніть каструлю водою та покладіть всі необхідні інгредієнти та картоплю.
Після цього злийте рідину, в якій замочувався горох, і покладіть його в чашу блендера. За допомогою кухонної техніки подрібніть горошок до стану крупи середнього помелу.
Масу, що вийшла, відправляйте в каструльку разом із засмажкою і варіть протягом п’яти хвилин, після чого залишається посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень.
Який з чоловіків на зображенні здається вам найпривабливішим? Подумайте і зробіть свій вибір, передають Патріоти України. Зробили? А тепер читайте, що це говорить про вас:. Ви потребуєте постійної турботи й уваги, важко приймаєте рішення і часто їх мін...
Здавна сусідів та друзів пригощали домашньою їжею. У багатьох країнах під час переїзду приносять посуд з різноманітними стравами, щоб привітати новоприбулих. Чому посуд після цього не можна повертати порожнім - читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Пат...