Як ідеально відіпрати кухонні рушники: ТОП-5 найдієвіших способів

Кухонні рушники - це болюча тема для багатьох господинь. Тканина поглинає жир, неприємний запах, тому відіпрати її досить важко, передають Патріоти України.

На цей випадок редакція FoodOboz підготувала 5 дієвих методів, за допомогою яких ваші кухонні рушники стануть ідеально чистими та свіжими.

1. Наповнити велику миску холодною водою та розчинити у ній звичайну сіль (по 1 столовій ложці на літр води).

2. Замочити рушники приблизно на годину, після чого випрати звичайним способом в машинці або вручну. Зникнуть навіть стійкі плями від соусів, чаю та кави.

Олія допоможе розм'якшити забруднення, а решта мийних засобів легко його видалять.

1. Наповнити миску гарячою водою (5 л), розчинити у ньому півсклянки прального порошку та 2 ст. ложки олії.

2. Замочити у розчині кухонні рушники та залишити на 1-2 години.

3. Коли вода в тазу повністю охолоне – прополощіть рушники.

Прання з гірчицею

1. Розчиніть одну пачку гірчиці у гарячій воді до консистенції сметани.

2. Рушники намочіть і нанесіть засіб для чищення з гірчиці.

3. Через декілька годин можна випрати рушники або прокип'ятити їх із цією сумішшю. Від плям та жовтизни не залишиться і сліду.

Мийний засіб для посуду проти плям

1. Нанести на рушники трохи рідини для миття посуду.

2. Дати засобу добре просочити волокна тканини, після цього випрати рушник у машинці або вручну з порошком.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...