Як ідеально відіпрати руками білі шкарпетки: ТОП-5 доступних способів

Білі шкарпетки ідеально підходять і під джинси, і навіть під стильну сукню. Однак вони швидко затопчуються, тому прати їх доводиться відразу після використання. Ми розповімо вам, якими народними способами можна відіпрати білі шкарпетки, передають Патріоти України.

Лимонний сік чи лимонна кислота

Потрібно приготувати розчин із двох столових ложок соку або кислоти з теплою водою. У приготовану суміш покладіть шкарпетки та залиште їх на годину. Після цього сполосніть чистою водою.

Господарське мило

Це універсальний засіб, який повинен бути у кожному домі. Потрібно намочити шкарпетки та натерти милом. У такому стані їх варто залишити на 15 хвилин, потім трохи потерти і прополоскати в теплій воді.

Столовий оцет

На літр теплої води додайте чайну ложку оцту. Замочіть шкарпетки на годину, а потім виперіть і добре прополощіть.

Аспірин

Приготуйте столову ложку порошку аспірину та розчиніть його в літрі води. Покладіть туди шкарпетки та залиште їх на 2-3 години. Після цього виперіть і прополощіть у чистій воді.

Шкарпетки потрібно прати відразу після використання, адже чим довше вони лежать, тим важче їм повернути білий відтінок. Під сонцем тканина може пожовтіти, тому не варто сушити шкарпетки після прання на вулиці.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...