Як їсти солодке і не повніти - лафхаки від дієтолога

Дієтолог Олена Соломатіна поділилася простими лайфхаками, як їсти солодке і не товстіти. Ці прості способи допоможуть зберегти фігуру ласунам, передають Патріоти України.

Фахівець каже, що часто людина піддається впливу маркетингу. Під впливом реклами та піару вона починає вживати більше солодкого, ніж належить.

За словами експерта, люди їдять багато солодкого через стрес, коли їм сумно чи нудно. Вона рекомендує концентруватися не на емоціях, а на самому процесі поглинання їжі. Це допоможе зменшити кількість з'їденого.

Тобто можна контролювати обсяги споживаних солодощів. Дієтолог запевняє, що якщо перед вживанням людина уявить, як вона їсть і як солодке тане у роті, вона з'їсть менше. Соломатіна додала:

При цьому задоволення буде таке ж, як якщо поглинати цукерки чи торти, дивлячись у гаджет чи говорячи з друзями Ще одна порада – їсти маленькими шматочками, розтягуючи насолоду. Крім того, дієвий спосіб зменшити потребу у солодкому – зайнятися чимось цікавим.

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...

Секрет досвідчених господинь! Як прати чорні речі, щоб вони не втрачали свій колір

середа, 1 травень 2024, 16:14

Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насичено...