Оселедець вважається бюджетною рибою, з якої можна приготувати смачну закуску і подати її з картоплею. Простий рецепт страви під силу навіть тим, хто вважає себе недосвідченим кулінаром, передають Патріоти України.
Складові:
- слабосолоний оселедець – 2 штуки;
- цибуля – 1 штука;
- мариновані огірки – 2-3 штуки;
- зелене яблуко – 1 штука;
- сметана (жирність 15-20%) – 300 г;
- хрін – 1 чайна ложка;
- гірчиця – 2 чайні ложки;
- соєвий соус – 2 чайні ложки;
- цукор – 1 чайна ложка;
- перець чорний мелений – до смаку;
- зелень кропу – до смаку.
Покрокове приготування
- Робота з оселедцем: ділять на філе, відрізають голову, прибирають нутрощі та кістки, роблять надріз та знімають шкірку.
- Далі готують соус. Сметану з’єднують з хроном, вершками та гірчицею. Усі інгредієнти ретельно змішують. Потім додають соєвий соус, цукор та ще раз перемішують.
- Потім кільцями та на четвертинки ріжуть цибулю. Яблуко розрізають на дві частини, видаляють середину, а потім ріжуть на четвертинки.
- Далі кубиками ріжуть огірки та порційними шматочками оселедець.
- Інгредієнти відправляють у салатник, заправляють соусом та перемішують. Залишається тільки нарізати зелень і прикрасити готову страву.
Беріть собі на озброєння – додайте до багатьма улюбленого вінегрету сьомгу, і смакуйте з користю, передають Патріоти України. Для приготування нам знадобиться:. Приготування:. Можна не обмежуватися цим переліком інгредієнтів, і додати щось своє, наприк...
Назві страва завдячує французькому регіону Дофіне, який традиційно належав дофінам – спадкоємцям французького престолу. Запечена під сиром картопля набуває сирно-вершкового смаку та апетитної скоринки. Також вона приправлена тонким ароматом часнику та ...