Оселедець вважається бюджетною рибою, з якої можна приготувати смачну закуску і подати її з картоплею. Простий рецепт страви під силу навіть тим, хто вважає себе недосвідченим кулінаром, передають Патріоти України.
Складові:
- слабосолоний оселедець – 2 штуки;
- цибуля – 1 штука;
- мариновані огірки – 2-3 штуки;
- зелене яблуко – 1 штука;
- сметана (жирність 15-20%) – 300 г;
- хрін – 1 чайна ложка;
- гірчиця – 2 чайні ложки;
- соєвий соус – 2 чайні ложки;
- цукор – 1 чайна ложка;
- перець чорний мелений – до смаку;
- зелень кропу – до смаку.
Покрокове приготування
- Робота з оселедцем: ділять на філе, відрізають голову, прибирають нутрощі та кістки, роблять надріз та знімають шкірку.
- Далі готують соус. Сметану з’єднують з хроном, вершками та гірчицею. Усі інгредієнти ретельно змішують. Потім додають соєвий соус, цукор та ще раз перемішують.
- Потім кільцями та на четвертинки ріжуть цибулю. Яблуко розрізають на дві частини, видаляють середину, а потім ріжуть на четвертинки.
- Далі кубиками ріжуть огірки та порційними шматочками оселедець.
- Інгредієнти відправляють у салатник, заправляють соусом та перемішують. Залишається тільки нарізати зелень і прикрасити готову страву.
Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...
Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...