Одна справа нагріти молоко в мікрохвильовці, а інша – довести його до кипіння на плиті, вважається, що це ціле мистецтво, передають Патріоти України.
Насправді кип’ятити молоко не так вже й складно, якщо не відійти від плити, інакше воно «втече» і тоді доведеться довго мити плиту і каструлю.
Існує кілька науково розроблених і перевірених часом способів вирішення цієї проблеми.
Спосіб 1
Вважається, що, поставивши на вогонь каструлю з молоком, поверх неї потрібно покласти дерев’яну лопатку або звичайну ложку. Якщо піна підніметься до краю дошки, то завдяки лайфхаку вона не виллється назовні.
Спосіб 2
Вважається, що перед нагріванням молока каструлю потрібно опустити холодною водою, і тоді вона не втече і не згорить.
Спосіб 3 (єдино правильний)
Для початку потрібно вибрати відповідну ємність для цієї дії, і залити молоком максимум до 1/2 обсягу.
Весь час нагрівання і кип’ятіння молоко потрібно помішувати ложкою – так піна точно не з’явиться, а значить, молоко не вийде.
А якщо немає часу стояти біля плити і стежити за молоком, обробіть краю каструлі вершковим маслом на 3-5 см.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...