Одна справа нагріти молоко в мікрохвильовці, а інша – довести його до кипіння на плиті, вважається, що це ціле мистецтво, передають Патріоти України.
Насправді кип’ятити молоко не так вже й складно, якщо не відійти від плити, інакше воно «втече» і тоді доведеться довго мити плиту і каструлю.
Існує кілька науково розроблених і перевірених часом способів вирішення цієї проблеми.
Спосіб 1
Вважається, що, поставивши на вогонь каструлю з молоком, поверх неї потрібно покласти дерев’яну лопатку або звичайну ложку. Якщо піна підніметься до краю дошки, то завдяки лайфхаку вона не виллється назовні.
Спосіб 2
Вважається, що перед нагріванням молока каструлю потрібно опустити холодною водою, і тоді вона не втече і не згорить.
Спосіб 3 (єдино правильний)
Для початку потрібно вибрати відповідну ємність для цієї дії, і залити молоком максимум до 1/2 обсягу.
Весь час нагрівання і кип’ятіння молоко потрібно помішувати ложкою – так піна точно не з’явиться, а значить, молоко не вийде.
А якщо немає часу стояти біля плити і стежити за молоком, обробіть краю каструлі вершковим маслом на 3-5 см.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...