Одна справа нагріти молоко в мікрохвильовці, а інша – довести його до кипіння на плиті, вважається, що це ціле мистецтво, передають Патріоти України.
Насправді кип’ятити молоко не так вже й складно, якщо не відійти від плити, інакше воно «втече» і тоді доведеться довго мити плиту і каструлю.
Існує кілька науково розроблених і перевірених часом способів вирішення цієї проблеми.
Спосіб 1
Вважається, що, поставивши на вогонь каструлю з молоком, поверх неї потрібно покласти дерев’яну лопатку або звичайну ложку. Якщо піна підніметься до краю дошки, то завдяки лайфхаку вона не виллється назовні.
Спосіб 2
Вважається, що перед нагріванням молока каструлю потрібно опустити холодною водою, і тоді вона не втече і не згорить.
Спосіб 3 (єдино правильний)
Для початку потрібно вибрати відповідну ємність для цієї дії, і залити молоком максимум до 1/2 обсягу.
Весь час нагрівання і кип’ятіння молоко потрібно помішувати ложкою – так піна точно не з’явиться, а значить, молоко не вийде.
А якщо немає часу стояти біля плити і стежити за молоком, обробіть краю каструлі вершковим маслом на 3-5 см.
Деякі досвідчені господині не відразу починають варіння манної крупи. Спочатку цей продукт вирушає на сковороду. Робиться це для досягнення одразу трьох позитивних результатів, передають Патріоти України. По-перше, попереднє обсмажування крупи зробить ...
Мед — смаколик від природи, який споживають не лише, як окремий продукт, а й печуть із ним торти. Додають у каші чи чай замість цукру, використовують під час консервації. Але якщо ви купуєте мед на ринку, а не берете у перевірених людей із пасіки, то в...