Як легко прибрати неприємний запах із взуття - цей простий лайфхак підірвав соцмережі

Неприємний запах взуття після тривалого носіння, особливо в зимовий період, коли нога пріє в черевиках і чоботях, доставляє чимало клопоту. Але з цими проявами можна і потрібно боротися. І зробити це простіше простого, зазначають Патріоти України.

Блогерка з Австралії опублікувала в TikTok простий спосіб, який допоможе усунути неприємний запах із взуття. За словами спритної дівчини, щоб прибрати смердюче "амбре" з черевиків або чобіт, потрібно всього пару ложок звичайної харчової соди, яка є в кожному магазині.

Досить взяти старі капронові шкарпетки та наповнити кожен цією сипучою речовиною. Потім зав'язати шкарпетки міцніше в вузол, щоб сода не розсипалася, і помістити їх всередину взуття. Блогерка зазначає, що за пару годин цей звичний продукт, який є на кожній кухні, прекрасно усуне запах.

До слова, відео майстер-клас швидко набрав популярність в соцмережі та зібрав урожай переглядів, а ті, хто встиг протестувати лайфхак, залишилися задоволені результатами. Хоч спосіб і не новий, зате про нього знають далеко не всі, але простота і швидкість цього методу дійсно підкуповують.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...