Як легко прибрати плями від дезодоранту з темного одягу - виручить один миючий засіб

Часто улюблений одяг псується через нашу необережність. Наприклад, під час застілля, коли на річ падає шматок жирної їжі, або якщо ми скористалися дезодорантом і відразу натягнули кофту чи футболку, передають Патріоти України.

Вивести таку пляму буває дуже складно і звичайний порошок з цим навряд чи впорається. Але є кілька хитрих трюків, які допоможуть прибрати пляму від антиперспіранту зі світлого одягу. А от для темних речей знадобляться дещо інші засоби.

Як врятувати темний одяг від плям дезодоранту, розповідає prostoway. Причому наголошується, що суміші на основі оцту, лимонної кислоти чи перекису водню — не варіант, бо річ після такого "трюка" можна буде просто викинути.

Допоможе у цій ситуації звичайний миючий засіб для посуду. Він швидко прибере білі плями від антиперспіранту, не залишаючи при цьому слідів.

Щоб прибрати пляму, її обробляють будь-яким засобом для миття посуду, залишаючи річ приблизно на 30 хв, щоб досягнути кращого ефекту. При цьому забруднену річ можна легенько потерти. Через пів години одежину треба випрати у звичний спосіб — у пральній машині чи вручну.

До речі, пам'ятайте, що одяг із плямами спеціально сушити або прасувати не можна. У такому разі вивести бруд буде практично нереально — він занадто в’їсться у волокна тканини.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...