Як легко приготувати пісочне печиво з варенням - усе дуже просто!

Дуже простий рецепт пісочного печива, яке обов’язково сподобається вам та вашим рідним, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 г;
  • Цукор – 250 г;
  • Цукрова пудра – 50 г;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Сливове варення – 150 г;
  • Кориця – 25 г;
  • Волоські горіхи – 150 г;
  • Сіль.

Приготування:

  1. Білки відділяємо від жовтків.
  2. В глибокій мисці збиваємо жовтки.
  3. В іншу глибоку миску просіюємо борошно. Потім, у гірці борошна робимо ямку та виливаємо туди наші жовтки.
  4. Далі, додаємо цукор, м’яке вершкове масло, сіль та корицю. Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку та відправляємо у холодильник на пів години.
  5. У цей час, ви можете посмажити на сухій пательні горіхи та подрібнити їх.
  6. Готове тісто ділимо на середні шматки, робимо з них кульки та трішки притискаємо.
  7. Потім, у кожному печиві робимо ямку за допомогою чарки.
  8. Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо печиво.
  9. Посипаємо його горіхами, а у ямки викладаємо варення.
  10. Відправляємо печиво у розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  11. Потім, вимикаємо духовку, але печиво не дістаємо поки воно повністю не охолоне.

А ви це знали? Мольфар назвав подарунки, які ніколи не можна дарувати і приймати, аби не накликати біду

понеділок, 15 грудень 2025, 18:49

Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...

Це може здивувати! ТОП-10 причин, чому взимку потрібно пити ще більше води

понеділок, 15 грудень 2025, 18:30

Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...