
Дуже простий рецепт пісочного печива, яке обов’язково сподобається вам та вашим рідним, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Борошно – 400 г;
- Цукор – 250 г;
- Цукрова пудра – 50 г;
- Вершкове масло – 200 г;
- Яйця – 3 шт.;
- Сливове варення – 150 г;
- Кориця – 25 г;
- Волоські горіхи – 150 г;
- Сіль.
Приготування:
- Білки відділяємо від жовтків.
- В глибокій мисці збиваємо жовтки.
- В іншу глибоку миску просіюємо борошно. Потім, у гірці борошна робимо ямку та виливаємо туди наші жовтки.
- Далі, додаємо цукор, м’яке вершкове масло, сіль та корицю. Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку та відправляємо у холодильник на пів години.
- У цей час, ви можете посмажити на сухій пательні горіхи та подрібнити їх.
- Готове тісто ділимо на середні шматки, робимо з них кульки та трішки притискаємо.
- Потім, у кожному печиві робимо ямку за допомогою чарки.
- Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо печиво.
- Посипаємо його горіхами, а у ямки викладаємо варення.
- Відправляємо печиво у розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Потім, вимикаємо духовку, але печиво не дістаємо поки воно повністю не охолоне.
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...
Усім нам відоме розчарування, коли ми намагаємося видалити залишки наклейок з банок, які ми хочемо використати повторно, або зі свічки, яку ми щойно купили. Майже неможливо зробити це чисто і без липких слідів. Але існує метод, за допомогою якого можна...