Як легко приготувати пісочне печиво з варенням - усе дуже просто!

Дуже простий рецепт пісочного печива, яке обов’язково сподобається вам та вашим рідним, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 г;
  • Цукор – 250 г;
  • Цукрова пудра – 50 г;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Сливове варення – 150 г;
  • Кориця – 25 г;
  • Волоські горіхи – 150 г;
  • Сіль.

Приготування:

  1. Білки відділяємо від жовтків.
  2. В глибокій мисці збиваємо жовтки.
  3. В іншу глибоку миску просіюємо борошно. Потім, у гірці борошна робимо ямку та виливаємо туди наші жовтки.
  4. Далі, додаємо цукор, м’яке вершкове масло, сіль та корицю. Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку та відправляємо у холодильник на пів години.
  5. У цей час, ви можете посмажити на сухій пательні горіхи та подрібнити їх.
  6. Готове тісто ділимо на середні шматки, робимо з них кульки та трішки притискаємо.
  7. Потім, у кожному печиві робимо ямку за допомогою чарки.
  8. Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо печиво.
  9. Посипаємо його горіхами, а у ямки викладаємо варення.
  10. Відправляємо печиво у розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  11. Потім, вимикаємо духовку, але печиво не дістаємо поки воно повністю не охолоне.

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...