Як легко приготувати пісочне печиво з варенням - усе дуже просто!

Дуже простий рецепт пісочного печива, яке обов’язково сподобається вам та вашим рідним, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 г;
  • Цукор – 250 г;
  • Цукрова пудра – 50 г;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Сливове варення – 150 г;
  • Кориця – 25 г;
  • Волоські горіхи – 150 г;
  • Сіль.

Приготування:

  1. Білки відділяємо від жовтків.
  2. В глибокій мисці збиваємо жовтки.
  3. В іншу глибоку миску просіюємо борошно. Потім, у гірці борошна робимо ямку та виливаємо туди наші жовтки.
  4. Далі, додаємо цукор, м’яке вершкове масло, сіль та корицю. Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку та відправляємо у холодильник на пів години.
  5. У цей час, ви можете посмажити на сухій пательні горіхи та подрібнити їх.
  6. Готове тісто ділимо на середні шматки, робимо з них кульки та трішки притискаємо.
  7. Потім, у кожному печиві робимо ямку за допомогою чарки.
  8. Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо печиво.
  9. Посипаємо його горіхами, а у ямки викладаємо варення.
  10. Відправляємо печиво у розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  11. Потім, вимикаємо духовку, але печиво не дістаємо поки воно повністю не охолоне.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...