Як легко та просто випрати жовтизну з коміра сорочки - допоможуть три копійчані засоби

Якщо на сорочці з'явилися жовті плями, а машинка не справляється, є як мінімум три простих способи відіпрати жовтизну. Дуже часто в результаті носіння на комірі та рукавах сорочки можуть з'явитися жовті плями, передають Патріоти України.

Дуже часто під час звичайного прання в машинці вони не відмиваються, але це не означає, що з жовтизною ніщо не впорається. Досвідчені господині поділилися, як за допомогою трьох копійчаних коштів повернути речі колишній вигляд.

Як випрати жовтизну з коміра на сорочці?

Відмити білу сорочку від жовтих плям після носіння допоможе перекис. Для цього потрібно розвести у воді 4 ст. л. господарського мили без аромату, 50 мл перекису водню. Мильний розчин мила нанести на комір і манжети і залишити на 30 хвилин. Через деякий час затріть забруднені місця старою зубною щіткою і періть річ звичним способом.

Прибрати жовтизну з коміра сорочки допоможе розчин аміаку. Для цього необхідно змішати речовину 1 до 1 з водою. При використанні даної речовини потрібно використовувати рукавички і працювати біля вікна або на вулиці. Замочіть забруднене місце в розчині на півгодини і періть сорочку як завжди.

Жовтизну із кольорової сорочки можна прибрати за допомогою гліцерину. На забруднене місце потрібно нанести засіб та залишити на 30 хвилин. Згодом змішати у воді сік лимона обполоснути комір і відправити річ у прання

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...