Як легко усунути жирні плями на підлозі - маловідомий, але дієвий лайфхак

Ви витерли все паперовим рушником, але поверхня залишається слизькою, і ви бачите плями? Видалення масляних плям є досить складним завданням. Навіть якщо ви відреагуєте досить швидко, жир може вбратися в підлогу і створити пляму, яку важко очистити, передають Патріоти України.

Але є бабусин спосіб. Перш ніж братися за нього, потрібно ретельно видалити жир з підлоги. Тут може допомогти простий паперовий рушник або старе простирадло.

Чим більше жиру ви зберете, тим більше шансів, що підлога не буде слизькою, пише Kobieta. Після того, як ви видалили надлишки олії з підлоги, наступним кроком буде… пісок. Якщо у вас вдома немає піску, ви можете замінити його картопляним борошном. Просто «втирайте» його в місце, де з'явилася пляма. Нарешті, після того, як пісок або борошно втерті, вимийте підлогу теплою водою, розведеною оцтом або рідиною для миття посуду.

Хочете максимуму чи ні? Цей психологічний тест визначить наскільки ви амбітні

неділя, 19 травень 2024, 9:07

Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...