Як легко відчистити шви на плитці від бруду - займе всього 15 хвилин!

Міжплиткові шви у ванній - проблема, яку вирішити не так просто, як хотілось би. Вони швидко втрачають свій первісний вигляд, адже починають збирати на себе бруд та пил. Але насправді відчистити та відбілити шви між кахлями все ж можна, передають Патріоти України.

Оцет

Оцет сам по собі здатний очистити міжплиткові шви. Щоби скористатись ним, просто залийте рідину у пульверизатор, нанесіть її на поверхні, що потребують очищення, і залиште на 15-20 хвилин. Після цього шви залишиться обробити м’якою щіткою і промити водою.

Перекис водню

Аналогічним чином можна обробити шви перекисом водню в аптечній концентрації. Рідина заодно продезінфікує їх і подіє на спори грибків, які можуть викликати розвиток плісняви.

Сода

Содова паста, як достатньо м’який абразив, може видалити стійкі види забруднень. Для цього її треба змішати з водою до отримання пасти і нанести на шви на 15-30 хвилин, після чого обробити їх щіткою і змити залишки водою. Щоби посилити дію содової пасти, її можна побризкати зверху оцтом і дочекатись, поки речовини закінчать взаємодіяти.

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...

Психологічний тест! Улюблена пора року може багато розповісти про вашу сутність

середа, 24 квітень 2024, 14:13

Пропонуємо прийти психологічний тест, який допоможе розкрити вашу справжню сутність. Виберіть свою улюблену пору року для відпочинку: весну, літо, осінь або зиму. Відповідь вкаже на ваші унікальні характеристики, передають Патріоти України. Людей, які...