Як легко відмити душову кабіну? Ефективні способи, які не заберуть багато часу та сил

Якщо не підтримувати чистоту ванни, згодом вона може втратити первинну білість і стане жовтою. Щоб у вас не було таких проблем, розповідаємо про корисні лайфхаки, які допоможуть підтримувати чистоту душової кабінки, передають Патріоти України.

Як зазначає Ukr.Media, догляд за душовою кабіною справа з непростих, адже щоразу після купання на стінках швидко з’являються мильні розлучення, які щоразу потрібно прибирати. Багато хто відкладає це на потім, чим тільки посилює ситуацію. Ми пропонуємо вам кілька корисних порад, які полегшать прибирання у ванній кімнаті.

Як і чим відмити душову кабіну: ефективні лайфхаки

  • Перший — розведіть пів склянки перекису водню з половиною склянки спирту або горілки, і додайте одну столову ложку рідини для миття посуду та стільки ж ополіскувача посудомийних машин. Всю цю суміш розбавте двома склянками води. Залийте розчин у пульверизатор і можна обробляти кабінку. Досить всього трохи розпорошити кошти на пластик, а після витріть його насухо.
  • Другий — розведіть підлогу чашки оцту двома склянками води, залийте в розпилювач і ретельно розбризкайте на панелі душової кабіни. Такий засіб підійде для щоденного вуха, але він не впорається із сильними забрудненнями.
  • Третій – насипте в місткість 5 столових ложок соди, додайте ложку лимонної кислоти та розбавте все це водою. Нанесіть засіб на стіни кабіни і залиште на 10-15 хвилин, потім витріть губкою. Після цього розпорошіть розведений у воді оцет і протріть панелі насухо. Від розлучень не залишиться сліду.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...