Як миттєво збадьоритися - названо ефективні способи

Неочевидні, але ефективні способи підбадьоритись дієтологиня Розі Міллен розкрила виданню Metro, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що продуктивність протягом дня може знижуватись кілька разів. За її словами, іноді занепад сил ледь помітний і не заважає повсякденній діяльності, а часом вибиває з колії.

«Ми всі знаємо очевидні рішення: зайнятися спортом, випити чашку кави або подрімати. Але часто з цього нічого нам не доступно», — каже спеціалістка.

Щоб за лічені хвилини відновити нестачу енергії, Міллен порадила дивитися короткі відео з котиками. За її словами, підбадьорливий ефект цих тварин підтвердило дослідження, проведене на семи тисячах добровольців.

Ще один спосіб відчути приплив сил, за словами спеціалістки, – послухати улюблену пісню.

"Дослідження Британської академії звукової терапії показало, що після дев'яти хвилин прослуховування музики у 89 відсотків виріс рівень енергії, а 65 відсотків відчули себе щасливішими", - зазначила Міллен.

Якщо треба терміново стати енергійнішим, спеціалістка рекомендувала з'їсти щось багате на залізо, наприклад, темний шоколад, гарбузове насіння або сухофрукти. Ще один варіант – жуйка.

"Жування гумки збільшує приплив крові до мозку, що, своєю чергою, підвищує уважність", - пояснила дієтологиня.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.