Як найкраще смажити картоплю з м’ясом - перевірений рецепт

Смажена картопля з м’ясом є однією з найсмачніших страв. Приготувати її непросто: свинина або курка дають сік, тому картопля починає тушкуватися. Однак є один перевірений спосіб, який допоможе виправити цю ситуацію.

Які продукти потрібно підготувати:

  • 300 грамів м’яса (філе курки або свинина);
  • 5-6 картоплин;
  • топлене вершкове масло для смаження;
  • сіль і спеції на ваш розсуд;
  • 1 цибулина;
  • пучок свіжої зелені.

Як готувати:

Спочатку ми готуємо нашу м’ясну частину. Найкраще нарізати м’ясо на невеликі шматочки, щоб вони змогли рівномірно просмажитися.

Розтоплюємо вершкове масло і готуємо курку доти, доки вона не підрум’яниться.

Потім додаємо півкільця цибулі та нарізану соломкою картоплю.

Уважно стежте за тим, щоб нічого не пригоріло, але зайвий раз краще не помішувати, оскільки це псує структуру картоплі.

За кілька хвилин до готовності солимо і додаємо прянощі за бажанням.

Перед подачею посипаємо дрібно рубаною свіжою зеленню.

Смакота! Як засолити скумбрію за дві години без води та оцту

п’ятниця, 5 липень 2024, 14:12

Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...

Навіщо досвідчені господині посипають курку содою і тільки потім смажать

п’ятниця, 5 липень 2024, 12:12

Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...