
Смажена картопля з м’ясом є однією з найсмачніших страв. Приготувати її непросто: свинина або курка дають сік, тому картопля починає тушкуватися. Однак є один перевірений спосіб, який допоможе виправити цю ситуацію.
Спочатку ми готуємо нашу м’ясну частину. Найкраще нарізати м’ясо на невеликі шматочки, щоб вони змогли рівномірно просмажитися.
Розтоплюємо вершкове масло і готуємо курку доти, доки вона не підрум’яниться.
Потім додаємо півкільця цибулі та нарізану соломкою картоплю.
Уважно стежте за тим, щоб нічого не пригоріло, але зайвий раз краще не помішувати, оскільки це псує структуру картоплі.
За кілька хвилин до готовності солимо і додаємо прянощі за бажанням.
Перед подачею посипаємо дрібно рубаною свіжою зеленню.
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...