Смажена картопля з м’ясом є однією з найсмачніших страв. Приготувати її непросто: свинина або курка дають сік, тому картопля починає тушкуватися. Однак є один перевірений спосіб, який допоможе виправити цю ситуацію.
Спочатку ми готуємо нашу м’ясну частину. Найкраще нарізати м’ясо на невеликі шматочки, щоб вони змогли рівномірно просмажитися.
Розтоплюємо вершкове масло і готуємо курку доти, доки вона не підрум’яниться.
Потім додаємо півкільця цибулі та нарізану соломкою картоплю.
Уважно стежте за тим, щоб нічого не пригоріло, але зайвий раз краще не помішувати, оскільки це псує структуру картоплі.
За кілька хвилин до готовності солимо і додаємо прянощі за бажанням.
Перед подачею посипаємо дрібно рубаною свіжою зеленню.
Кашель із кров’ю - завжди небезпечний симптом, який вимагає термінового візиту до лікаря. Про це попередила лондонська лікарка Клер Томпсон у коментарі Daily Mail, передають Патріоти України. Вона наголосила, що незалежно від кількості крові — чи то кр...
Гучна музика, яскраві екрани чи сильні запахи можуть спровокувати напад мігрені. Але не менш важливе значення має час доби, коли з’являється біль. Нове дослідження показало: ранкові й вечірні головні болі мають різні причини, передають Патріоти України...