Як наносити парфуми, щоб запах тримався весь день: ТОП-7 цінних секретів

Коли ви наносите свої улюблені парфуми перед виходом з дому, хочеться, щоб ніжний аромат протримався на шкірі якомога довше, передають Патріоти України.

Проте не завжди результат виправдовує наші очікування. Як би ми не хотіли, щоб парфуми довше трималися, у них є свій "робочий час", після закінчення якого від улюбленого запаху і сліду не лишається.

Крім цього, неправильне зберігання парфумів може вплинути на те, як довго триматиметься їхній запах. Так, не можна зберігати парфумерію у ванній – там постійно підвищена вологість і відбувається перепад температур. Також не можна тримати флакон з парфумами у тому місці, куди потрапляють прямі сонячні промені.

Ідеальне місце, де можна зберігати парфуми, має бути темним і прохолодним. Наприклад, можна поставити їх на поличці у якійсь з тумбочок, яка віддалена від опалювальних приладів і батарей.

Як наносити парфуми, щоб був шлейф

Щоб шлейф від парфумів тримався чимдовше, їх потрібно правильно наносити. Ось кілька правил, яких потрібно дотримуватися.

1. На шкіру, а не одяг

Варто наносити парфуми на шкіру, а не на одяг. На одязі запах може протриматися довше, проте його "звучання" буде зовсім іншим.

2. "Секретні" місця

Є декілька місць, на які найкраще наносити парфуми, щоб вони краще "розкрилися":

  • потилиця,
  • зап'ястя,
  • згин ліктів,
  • ямка між грудьми,
  • западини під колінами.

Саме у цих місцях кровоносні судини розташовані найближче до шкіри, і тепло крові допомагатиме запаху парфумів розкритися.

3. Волога "консервує" запах

В ідеалі парфуми наносити на вологу шкіру, наприклад, одразу після душу. Тоді у взаємодії з вологою запах краще розкриється і триматиметься значно довше.

4. Вазелін

Для того, щоб парфуми довше трималися, можна скористатися вазеліном. Засіб наносимо на місця, куди збираємося нанести парфуми. Замість вазеліну можна також використати іншу основу – наприклад, зволожуючий лосьйон. Такі засоби допоможуть "закріпити" запах, щоб він якомога довше протримався на шкірі.

5. Не можна терти

Після нанесення аромату місця його "перебування" не можна терти, адже це пришвидшить вивітрювання запаху, і зовсім скоро від нього може не залишитися ні сліду.

6. Використовувати у комплексі

Щоб улюблений запах подовше вас супроводжував, можна не лише наносити на шкіру парфуми, а й користуватися засобами для догляду за шкірою тієї ж самої лінійки одного бренду. Тоді аромат, який ви так любите, буде з вами весь день і навіть довше.

7. Парфуми на волоссі

Щоб зберегти запах парфумів на весь день, можна розпилити невелику кількість улюбленого аромату на волосся. Потрібно це робити з відстані 20-30 см, а потім пройти через ароматну хмарку парфумів.

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...