Як натерти буряк і не забруднити руки. Тепер і ви знаєте цей геніальний спосіб

Натерти буряк, не забруднивши при цьому руки, цілком реально. Для цього вам знадобиться всього один копійчаний "помічник". Геніальний лайфхак дивіться нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

Очевидно, що немає людини, яка любить натирати буряк - хоч варений, хоч сирий. Мало того, що руки фарбуються, так ще й кухонні поверхні в яскраво-бордових бризках.

Але тепер у нас є лайфхак!

  • Візьміть самий звичайний пакет.
  • Натягніть його на тертку.
  • Просуньте буряк між поверхнею терки і пакетом.
  • Візьміться за буряк, захищений пакетом і натирайте.

Руки гарантовано залишаться чистими!

А ось цей лайфхак не працює

Йдеться про змазуванні рук рослинною олією. Вони все одно фарбуються, а бризки - летять.

Такий спосіб не працює:

До слова, буряк зараз істотно подешевшав, так як на ринку спостерігається надлишок овоча. На даний момент буряк в роздріб можна купити за ціною 12-16 грн/кг, що в середньому на 27% дешевше, ніж минулого тижня.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...