Як не допустити появи цвілі та поганого запаху в пральній машині - простий лайфхак

Щоб не допустити утворення цвілі, дверцята пральної машинки краще тримати відчиненими. Також не слід закривати між пранням відсік для порошку, передають Патріоти України.

Секретами поділилася відома британська клінфлюєнсерка Лінсі Кромбі, яку знають у мережі як Королеву чистоти. Вона показала лайфхаки у Instagram.

"Найпростіші поради завжди найкращі", – прокоментувала свій ролик Королева чистоти. Щоб ваша пральна машинка послужила вам якомога довше і не викликала неприємностей, потрібно дотримуватися простого правила.

– Після того, як ви вийняли білизну, не закривайте дверцята машини.

– Потримайте дверцята відчиненими протягом 15 хвилин, щоб дати машині провітритися і висохнути.

– Відкрийте також ємність для порошку і залиште її відкритою.

Такі прості дії зупинять утворення цвілі та грибка та запобігають виникненню неприємного запаху, зазначила Корольова чистоти.

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...