Смажені котлети часто виходять сухими та жорсткими. Буває й таке, що їх просто не можливо відкусити. Все через те, що ви додаєте неправильні продукти у фарш і просто його псуєте,передають Патріоти України.
Додавання яєць
Щоб скріпити фарш, у нього часто додають яйця. Цей інгредієнт має сприяти тому, щоб маса не розпадалась і з неї легко можна було зліпити котлети. Але після смаження вироби виходять дуже сухими. Таке стається саме через яйця.
Додавання молока
Щоб зробити масу ніжною та пухкою – у фарш додають розмочений хліб у молоці. Але саме через молоко маса може стати дуже жорсткою. Тому краще використати звичайну воду.
Що найкраще додавати у котлети
Фарш буде соковитим та ніжним, якщо додавати у нього овочі. Це можуть бути кабачок, перець, морква. Особливо смачними котлети виходять з капустою.
Пропонуємо приготувати смачні та соковиті рублені котлети з курки. Ідея опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком filanna.cooking в Instagram. За цією технологією у тісто додається 1 яйце, але тут котлети готуються без хліба. Також у масу додається йогурт або майонез, тому сухими вироби не будуть.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізаємо кубиками.
2. Додаємо сіль, перець, спеції (паприка, сухий часник) натуральний йогурт або майонез.
3. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
4. Після цього додаємо яйце. Перемішуємо.
5. Додаємо борошно. Перемішуємо.
6. Обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін до золотистого кольору.
7. Складаємо котлети в каструлю і накриваємо кришкою.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...