Як не отруїти себе та дітей: Що вказує на погану якість курячого філе - головна ознака

Що вказує на погану якість курячого філе: названо одну ознаку

Куряче м'ясо вважається універсальним, адже з нього готують багато улюблених страв. До того ж це м'ясо є одним з найкорисніших та найдієтичніших. Тому важливо розуміти, які ознаки видають зіпсованість продукту. Про це повідомляє польське видання Pysznosci, зазначають Патріоти України.

Як виглядає зіпсоване м'ясо

Так, перш ніж купувати м’ясо, уважно його огляньте. Якщо продукт має багато білих волокон – то його купувати не можна. Зокрема, такі утворення вказують на захворювання м’язів. Також філе з білими смужками на поверхні містить на 224% більше жиру і менше білка, ніж здорова частина курки.

Що вказує на погану якість курячого філе: названо одну ознаку

Окрім того, університет Техасу у 2016 році, дослідив понад 285 порцій курятини, доступної в магазинах. Фахівці виявили, що понад 96% філе на прилавках магазинів уражені хворобою, а їх заявлена харчова цінність далека від реальності.

Що вказує на погану якість курячого філе: названо одну ознакуЯка курятина не придатна для споживання (pysznosci)

Тому таке м’ясо зазвичай штучно стимулюється і є менш поживним та шкідливим.

Що вказує на погану якість курячого філе: названо одну ознаку

Як вибрати свіжу курятину (pysznosci)

Раніше ми повідомляли, що українців попередили про небезпечне м'ясо, в якому знайшли сальмонелу.

Також ми писали, як правильно і швидко розморозити м'ясо.


Якими предметами потрібно прикрасити ялинку для залучення багатства і достатку в новому році

НОВОСТЬ НА РУССКОМ →
ВІВТОРОК 14 ГРУДНЯ 2021 20:21
Якими предметами потрібно прикрасити ялинку для залучення багатства і достатку в новому роціФото: Які прикраси на ялинці принесуть достаток і любов (freepik.com)
АВТОР: STYLER

Новий 2022 рік – Рік Тигра за східним календарем. Езотерики та астрологи стверджують, що цей рік без ялинки з іграшками та іншими атрибутами свята зустрічати категорично не можна. У святкову ніч все повинно бути яскравим, різнобарвним і з вогниками.

Які предмети повинні бути серед прикрас на вашій новорічній ялинці для залучення достатку і багатства – читайте в матеріалі нижче.

Новорічна ялинка повинна знаходиться на видному місці, де вечорами збираються всі члени сім'ї.

Для зустрічі року Тигра варто замінити штучне дерево на живе. Необов'язково купувати зрубане дерево, це може бути ялинка в горщику, яку після свята можна висадити у дворі або на дачі.

Прикрашати новорічну ялинку потрібно іграшками круглої форми - це позбавить всіх членів сім'ї в майбутньому році від конфліктів і проблем.

Для залучення любові та нових відносин - повісьте на ялинку іграшки у формі сердечок.

Першою іграшкою на ялинці повинна стати зірка, яка надівається на верхівку. А тільки після цього - починайте вішати інші іграшки.

Якщо в процесі прикраси ялинки якась іграшка впала і розбилася - не турбуйтеся.

Поки збираєте шматки - загадайте найпотаємніші бажання. Вони здійсняться відразу після настання нового року.

Щоб поліпшити своє матеріальне становище в новому році - повісьте разом з іграшками на ялинку купюри великого номіналу.

Наряджати та прикрашати ялинку потрібно у компанії всієї родини - це допоможе уникнути конфліктів між рідними в новому році.

Викидати новорічну ялинку або знімати з неї прикраси не можна до 14 січня, Старого Нового року.

Коли почнете прибирати іграшки – не починайте з верхівки. Це може принести невдачі. Її потрібно зняти з ялинки в останню чергу.

Якщо у вас вдома багато новорічних іграшок, і ви не використовуєте все, нові купити все одно потрібно - це допоможе здійснитися бажанням всіх членів сім'ї.

Якщо новорічна ялинка впала сама по собі разом з іграшками, і вони розбилися - погана прикмета.

Перед тим, як викинути новорічну ялинку, відламайте невелику гілочку і сховайте в затишному місці до наступних свят – це забезпечить вам благополуччя на весь рік.

Останню іграшку з новорічної ялинки не прибирайте в коробку. Повісьте її над вхідними дверима - це вбереже від нечистої сили.

На те місце, де стояла новорічна ялинка, поставте крісло або пуфик - так ви зможете ще довго вбирати позитивну енергію.

Постарайтеся, щоб по вашій новорічною ялинкою було багато різних подарунків - це принесе в сім'ю фінансове благополуччя.

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...