Одна з найсмачніших, найпростіших і найелементарніших у приготуванні страв із картоплі - пюре. Але навіть таку просту страву можна дуже легко зіпсувати, навіть просто приготувавши її не з відповідного сорту картоплі, передають Патріоти України.
Як правильно готувати пюре
1. Кулінари радять варити картоплю для страви цілою, не різати на шматки. Після того, як картопля звариться, її не потрібно м'яти товкачем, а краще натерти гарячою на тертці. Таке пюре матиме ніжну текстуру та дуже приємний смак та арома
2. Ще для приготування пюре з ідеальною структурою добре підійде прес для часнику. Процес нешвидкий, але пюре буде чудовим, оскільки сіточка в ньому дуже дрібна.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...