Як не варто готувати картопляне пюре - ці помилки зіпсують страву

Одна з найсмачніших, найпростіших і найелементарніших у приготуванні страв із картоплі - пюре. Але навіть таку просту страву можна дуже легко зіпсувати, навіть просто приготувавши її не з відповідного сорту картоплі, передають Патріоти України.

Як правильно готувати пюре

1. Кулінари радять варити картоплю для страви цілою, не різати на шматки. Після того, як картопля звариться, її не потрібно м'яти товкачем, а краще натерти гарячою на тертці. Таке пюре матиме ніжну текстуру та дуже приємний смак та арома

2. Ще для приготування пюре з ідеальною структурою добре підійде прес для часнику. Процес нешвидкий, але пюре буде чудовим, оскільки сіточка в ньому дуже дрібна.

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...