Одна з найсмачніших, найпростіших і найелементарніших у приготуванні страв із картоплі - пюре. Але навіть таку просту страву можна дуже легко зіпсувати, навіть просто приготувавши її не з відповідного сорту картоплі, передають Патріоти України.
Як правильно готувати пюре
1. Кулінари радять варити картоплю для страви цілою, не різати на шматки. Після того, як картопля звариться, її не потрібно м'яти товкачем, а краще натерти гарячою на тертці. Таке пюре матиме ніжну текстуру та дуже приємний смак та арома
2. Ще для приготування пюре з ідеальною структурою добре підійде прес для часнику. Процес нешвидкий, але пюре буде чудовим, оскільки сіточка в ньому дуже дрібна.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...