
Одна з найсмачніших, найпростіших і найелементарніших у приготуванні страв із картоплі - пюре. Але навіть таку просту страву можна дуже легко зіпсувати, навіть просто приготувавши її не з відповідного сорту картоплі, передають Патріоти України.
Як правильно готувати пюре
1. Кулінари радять варити картоплю для страви цілою, не різати на шматки. Після того, як картопля звариться, її не потрібно м'яти товкачем, а краще натерти гарячою на тертці. Таке пюре матиме ніжну текстуру та дуже приємний смак та арома
2. Ще для приготування пюре з ідеальною структурою добре підійде прес для часнику. Процес нешвидкий, але пюре буде чудовим, оскільки сіточка в ньому дуже дрібна.
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...