Одна з найсмачніших, найпростіших і найелементарніших у приготуванні страв із картоплі - пюре. Але навіть таку просту страву можна дуже легко зіпсувати, навіть просто приготувавши її не з відповідного сорту картоплі, передають Патріоти України.
Як правильно готувати пюре
1. Кулінари радять варити картоплю для страви цілою, не різати на шматки. Після того, як картопля звариться, її не потрібно м'яти товкачем, а краще натерти гарячою на тертці. Таке пюре матиме ніжну текстуру та дуже приємний смак та арома
2. Ще для приготування пюре з ідеальною структурою добре підійде прес для часнику. Процес нешвидкий, але пюре буде чудовим, оскільки сіточка в ньому дуже дрібна.
Дружба робить життя яскравішим і ціннішим. Але іноді ми стикаємося з людьми, які користуються нашою щирістю і приховано діють у власних інтересах. Важливо помітити сигнали ще на ранньому етапі, щоб не витрачати сили на токсичні відносини, передають Пат...
Хочете трохи розважитися і дізнатися щось нове про себе? Пройдіть цей простий психологічний тест: оберіть символ, який найбільше привертає вашу увагу. Кожен символ відображає те, як вас сприймають інші люди, передають Патріоти України. Сонце Ви уникає...