Солодка, соковита та виразно червона полуниця - улюблені ласощі на початку літа. Її можна їсти самостійно, вмочаючи ягоди у цукор, або готувати з неї десерти, передають Патріоти України.
Навесні магазини та ринки багаті на полуницю. Але як вибрати смачну і не викинути гроші на вітер? SHUBA ділиться кількома хитрощами, які допоможуть найсолодшими ягодами цього сезону.
Як і у випадку з іншими фруктами та овочами, майже завжди найкращим вибором є дрібніші плоди. Велика сортова полуниця правильної форми буде не такою соковитою та солодкою. Більша полуниця зазвичай має штучний присмак, тому найкращий варіант — вибирати серед дрібнішої.
Про ягоди багато говорить їх запах. Виражений, яскравий запах полуниці говорить про те, що вона свіжа і виросла в природному середовищі. Полуниця без запаху або зі слабко вираженим ароматом зазвичай добирається до прилавків здалеку, а збирають її ще недозрілою.
Чим гірше виглядає ягода, тим більше шансів, що вона справді місцева. Домашня полуниця з городу часто буває неправильної форми. Ягоди можуть бути не найприємнішими для ока, однак вони підкорять вас своїм смаком і змусить забути про зовнішній вигляд.
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...
Сумочка - це більше, ніж просто аксесуар. Це маленький портал у твій внутрішній світ, передають Патріоти України. Ти завжди береш із собою помаду, дзеркальце чи, можливо, ручку? Обери один предмет і дізнайся, що він розповість про тебе — більше, ніж ...