Як очистити каструлю, що пригоріла - цей засіб знайдеться на кухні у кожного

Якщо пригоріла каструля - це неприємність господині. Щоб її очистити, може знадобитися багато часу, передають Патріоти України.

Є ще один цікавий спосіб очищення посуду за допомогою засобу, який є на кожній кухні. Це рис. Як стверджує Рixelinform, такий варіант допоможе у разі, коли втекло молоко або пригоріли овочі для вінегрету.

Як очистити підгорілий посуд

Для очищення посуду потрібно всього жменя рису та вода. Води має бути стільки, щоб вона покрила всю поверхню, що підгоріла.

Ставимо зіпсований посуд з рисовою крупою та водою на вогонь і варимо, доки зерна не стануть м’якими. Потім вимикаємо вогонь і даємо суміші охолонути. Після цього видаляємо залишки підгорілої їжі дерев’яною лопаткою.

Цей засіб підходить для всього посуду. Їм можна відмити як каструлю з нержавіючої сталі, так і емальовану або алюмінієву.

Зазначимо, що не рекомендується заливати гарячий посуд водою, тим паче холодною. Це може зіпсувати емаль і тоді місце каструлі тільки у відрі для сміття.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...