Як очистити конфорки від бруду та жиру всього за 5 хвилин - найпростіший метод

Готування має один мінус, через який часто домогосподарки і зовсім не хочуть щось варити або смажити. Цей мінус - це те, наскільки швидко забруднюється плита, яку потім доводиться відмивати всіма можливими і неможливими способами, передають Патріоти України.

Оскільки постійно відмивати конфорки від бруду і жиру в основному багатьом ліньки, то на момент збирання деталі настільки забруднені, що відмити їх здається чимось неможливим. Однак це не так, пише belnovosti. Є засіб, який готується буквально 5 хвилин, а ефект від його застосування довго радуватиме око.

Як відмити конфорки від бруду та жиру

Зазначимо, що цей засіб зовсім не псує зовнішній вигляд незамінної кухонної помічниці, тому ним користуються багато хто. В основі диво-методу – лише лимонна кислота.

  1. У будь-яку місткість залийте літр гарячої води.
  2. Додайте у воду 3 столові ложки лимонної кислоти і розмішайте до повного розчинення.
  3. Покладіть конфорки в місткість із розчином і накрийте кришкою на годину.
  4. Після конфорки помийте ганчіркою або губкою з додаванням невеликої кількості мийного засобу для посуду.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...