Кожна господиня знає, що жоден вінегрет або оселедець під шубою не обходиться без вареної картоплі. Для таких салатів картопля зазвичай вариться у мундирах, а тому після її приготування настає неприємний момент чищення. Час на кухні пролітає непомітно і його завжди хочеться заощадити на таких дрібницях як чищення овочів, передають Патріоти України.
Як швидко та просто почистити картоплю
По-перше, перш ніж варити картоплю в мундирах, на ній потрібно зробити надріз вздовж умовного екватора. Зауважте, що точка початку надрізу і кінця має зійтися.
Після цього можете опускати вашу картоплю у воду і починати її варити. Коли ви побачили, що до закінчення приготування картоплі залишилася буквально одна хвилина, потрібно приготувати невеличку ємність з крижаною водою. Найкращим варіантом буде, якщо ви використаєте кубики льоду з морозильної камери.
Після цього візьміть шумівку та витягніть нею картоплю, відразу опускаючи її в ємність з крижаною водою. Нехай картопля побуде в крижаній воді буквально 10-15 секунд.
На цьому етапі дістаємо картоплю і, натискаючи на краї, знімаємо з неї шкірку. У результаті в наших руках опиняються два невеличких ковпачки зі шкірки. У такий спосіб ми можемо перечистити гору картоплі в мундирах всього за кілька хвилин!
У натурального меду термін зберігання практично безмежний. Так відбувається через те, що продукт має особливий хімічний склад. Однак, коли мед деякий час постоїть, він зацукрюється. У такому випадку використовувати його в кулінарії стає складно, переда...
Салат із буряка - це бюджетна страва на кожен день: на обід, вечерю, перекус та до будь-якого гарніру. Варто відзначити, що буряк поєднується з усіма іншими овочами, фетою та бринзою, горіхами та навіть чорносливом. Заправити страву можна майонезом, ол...