Як оживити огірки у серпні та отримати багатий урожай? Допоможе засіб, який є у всіх!

Наприкінці літа дачники стикаються із проблемою - огірки на грядках починають жовтіти та в’янути. При чому трапляється таке навіть із тими кущами, які тільки нещодавно почали плодити, передають Патріоти України.

У такому випадку досвідчені дачники використовують доступний метод пожвавлення огірків, що відмирають, який допомагає отримати рясний урожай цих овочів навіть восени. Хитрість полягає у використанні натурального добрива на основі чорного хліба. Завдяки цьому підживленню кущі не тільки омолоджуються, а й починають родити.

Як реанімувати огірки

Для приготування підживлення знадобляться кірки чорного хліба. Відро на ⅔ наповнити кірками, залити теплою водою, накрити гнітом і поставити в тепле місце на 7-10 днів. Після закінчення часу розчин потрібно процідити й можна використовувати для поливання огірків.

Чорний хліб є ідеальним середовищем для надання сил рослинам, яким не вистачає енергії. До того ж це доступна та економічна альтернатива покупним добривам. Після внесення хлібного підживлення життєвий цикл огірків відновлюється і вони можуть знову приносити плоди.

Як застосовувати хлібну підгодівлю для огірків

  • Підживлення проводити рано-вранці або ввечері, коли вже не жарко;
  • вносити добриво потрібно після поливу, а за кілька хвилин полити рослину чистою водою ще раз;
  • на кущ огірків потрібно близько 0,5 літра розведеного хлібного настою;
  • Підживлення вносити кожні 10 днів до осені.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.