Мед - це смачний, корисний та натуральний продукт, який є у кожному будинку. Його використовують у випічці, додають у чай при простуді та їдять самостійно, як десерт. Останнім часом все частіше можна зустріти на ринку неякісну продукцію, але перевірити її в домашніх умовах дуже легко., передають Патріоти України
Ложка
Виконати такий експеримент з ложкою нескладно. Для цього потрібно зачерпнути столовим приладом мед і знову повернути його назад у посуд. Якщо продукт натуральний, то у процесі виконання він буде добре тягнутися і формувати так звану гірку. Окрім цього, його буде легко намотати на спеціальну ложку. З підробкою все навпаки.
Смак
Якісний мед володіє приємним вираженим смаком та запахом, водночас відсутні будь-які кислі та карамельні нотки. Також однією з ознак є те, що при ковтку ви відчуваєте певну нудотність. У такому випадку будь певні – ви придбали натуральний мед.
Зовнішній вигляд
Колір меду може варіюватися від прозорого (безкольорового), білого, світло-жовтого до темно-коричневого. Найголовніше – якісний продукт не має осаду та дивних розшарувань на дні посуду. Також ви не помітите будь-яких сторонніх домішок.
Овочівники і дачники, які хочуть позбутися шкідників без небезпечних хімікатів, можуть скористатися несподіваною, але ефективною альтернативою - грибами. Експерти запевняють, що деякі види грибів здатні відлякувати равликів, слимаків, попелицю, гусінь ...
Кавун - символ літа, що освіжає, втамовує спрагу й навіть покращує настрій. Проте обрати безпечний плід - справжнє мистецтво. І головне правило, про яке часто забувають: ніколи не купуйте кавун, розрізаний навпіл, передають Патріоти України. Нутриціол...