Як перевірити молоко на якість за 1 хвилину - найкращий спосіб

Переважна більшість господинь надають перевагу купувати домашнє молоко на ринку. Та навіть це не може гарантувати те, що продукт повністю якісний та безпечний. На щастя, його можна дуже легко перевірити на місці всього за 1 хвилину, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, як перевірити молоко на якість. Відтак, для того, щоб скористатись таким способом, вам знадобляться чисті нігті на руках та одна крапля молока.

Все, що потрібно зробити, це попросити продавця крапнути молоко на ніготь. Далі зверніть увагу на результат: якщо молоко якісне та натуральне, то воно триматиме форму завдяки великому вмісту жирів та білків. Якщо напій відразу стікає з нігтя, то перед вами розбавлений продукт з крейдою.

Як перевірити молоко вдома?

Якщо ж ви вже придбали молоко, то його можна перевірити в домашніх умовах. Для цього потрібно налити у невелику склянку напій та додати декілька крапель йоду. Якщо продукт відразу набув блакитного відтінку, то це свідчить про те, що він містить у собі крохмаль. Натомість, жовтий колір вказує на якість та натуральність молока.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...