Якщо купили молоко, але сумніваєтеся у його якості, можна в домашніх умовах перевірити його натуральність та якість. Є кілька цікавих способів, як перевірити, чи не розбавлене молоко і чи не насипали в нього крохмаль для видимості більшої жирності, передають Патріоти України.
Як виявилось, є два прості способи перевірити молоко, які можна реалізувати в домашніх умовах, пише rbc.ua. І зробити це можна за допомогою підручних засобів.
Візьміть склянку звичайної теплої води і обережно налийте туди трохи молока. Чисте натуральне молоко без домішок випливе на поверхню, тоді як розбавлене — змішається з водою.
Багато хто пам’ятає експерименти з йодом та молоком ще зі шкільних уроків хімії. Все дуже просто. Налийте в склянку трохи молока і додайте кілька крапель йоду. Якщо в молоко було додано крохмаль для видимості більшої жирності і густоти, тоді воно стане блакитним, якщо молоко пожовтіє від йоду — воно без добавок.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...