Вершкове масло є незамінним продуктом при виготовленні випічки, а також на його основі готують соуси. Дуже важливо вміти правильно вибрати, відрізнити та перевірити натуральний продукт від підробки в домашніх умовах
Як перевірити вершкове масло в окропі
Достатньо налити окріп у склянку, додати шматочок масла, почекати декілька секунд. Якщо масло якісне, воно має повністю розчинитися у воді, колір води має бути молочного кольору. Якщо ж ви побачите будь-який осад або білі "пластівці", це означає, що продукт поганий і не натуральний.
Як перевірити вершкове масло на сковороді
Розігрійте сковороду, викладіть шматочок масла та потрібно спостерігати. Натуральний продукт матиме приємний молочний аромат, а також утвориться піна.Як перевірити масло марганцівкою та йодом
Розчиніть масло у воді, капніть 1-2 краплі йоду, перемішайте і залиште. Натуральний продукт не вступить у реакцію, а за декілька годин від йоду не залишиться і сліду. Але, якщо суміш набуде бурого відтінку – це не натуральне масло.
Розчиніть марганцівку у воді, додайте шматочок масла, перемішайте. Якщо колір стане світлим – у складі масла винятково тваринні жири
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...