Вершкове масло дуже корисне, адже містить вітаміни A, K та Е, покращує всмоктуванню жиророзчинних вітамінів - A, E, D і є джерелом ненасичених жирних кислот, які гарно впливають на судини, передають Патріоти України.
До всього це незамінний продукт на столі українців. Однак часто на полицях магазинів можна знайти не дуже якісний продукт, який тільки називають маслом.
Як же перевірити придбане вами масло на якісь? Існують одразу чотири способи, про які розповів ресурс ukr.media.
Спосіб 1. Заморозьте вершкове масло, потім дістаньте і спробуйте розрізати його ножем. Якщо воно буде ідеально піддаватися, то перед вами скоріше не масло, а маргарин з великою кількістю рослинних олій. Справжнє вершкове масло при нарізанні буде кришитися і ламатися.
Спосіб 2. Покласти шматочок масла у ємкість, залити окропом і дочекатися повного розчинення. Якісне вершкове масло дасть воді молочний відтінок, а на поверхні буде молочний жир, а не плівка рослинної олії.
Спосіб 3. Зверніть увагу на наявність вологи і колір після того, як дістанете масло з морозилки. У справжнього продукта на поверхні утворюються краплі води. Жовтуватого ж кольору якісне масло набуває за кімнатної температури.
Спосіб 4. Добре розігрійте сковороду і киньте шматочок масла. Справжнє масло буде пахнути молоком і пінитися.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...