Як підняти собі настрій за кілька хвилин - лайфхак від психологів

Буває, що день не задався, залишилися незавершені справи, і немає абсолютно ніяких чітких думок, як завтра це здійснити, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

У цьому разі людей охоплює тривога, а це досить виснажлива для мозку емоція, яка плавно переходить у страх. Як удома можна зняти відчуття тривожності.

Відомий факт, що мозок споживає до 80% всієї енергії нашого організму. Тому багато дій ми виконуємо на рівні рефлексів, мозок у цей час відпочиває.

Почуття тривоги можна зняти, давши посил мозку, що ви перебуваєте в безпеці. Прийшовши додому, це має спрацювати автоматично, але можна посилити ефект.

У квартирі обов'язково є рідкісні предмети, які протягом дня ніде не побачиш. Зосередьтеся на них, мозок моментально зрозуміє, що це безпечне місце.

І прийшовши додому, не зволікайте з переодяганням у домашній одяг, він затишніший, комфортніший і з приємним домашнім запахом, це теж заспокоює тіло і мозок.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...