Як по-новому приготувати деруни - додайте всього два інгредієнти, які змінять смак страви

Деруни є дуже ситною та смачною стравою з картоплі, яку можна їсти як на обід, так і на вечерю. Для того, щоб вони мали незвичний смак, додайте в основу твердий тертий сир, м'ясний фарш, смажені гриби, передають Патріоти України

Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом смачних дерунів із курячим фаршем, які будуть дуже ситними.Інгредієнти:
  • картопля – 800 г
  • куряче філе або м'ясний фарш – 400 г
  • яйця – 1 шт.
  • сметана – 1 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • твердий сир – 100 г
  • сіль, перець – за смаком

Соус:

  • сметана, кріп, паприка, сухий часник, сіль
  • масло

Спосіб приготування:

1. Картоплю натріть і відіжміть сік. Додайте фарш, сіль, перець, яйце, сметану, тертий часник, цибулю. твердий сир, перемішайте

2. Розігрійте олію на сковороді, викладіть ложкою деруни і смажте з двох боків до золотистості

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...