Часник-універсальний продукт, який додасть смаку величезній кількості страв. Плов, борщ, запечена картопля, м'ясо - це лише мала кількість страв, куди можна додати цю пряність, передають Патріоти України.
У деяких випадках навіть один зубчик часнику може наділити блюдо досить яскравими фарбами. Але що робити, якщо вам знадобиться ціла головка часнику, а то і більше? Адже ні для кого не секрет, що потрібно витратити багато часу для того, щоб очистити часник.
Виявляється, є кілька лайфхаків, які значно можуть прискорити процес очищення. Одним з них є спосіб з мискою. Часник потрібно помістити в миску, накрити це все іншою тарілкою і гарненько потрусити. Звичайно, якщо часник досить сухий, то все вийде. Але ймовірність того, що вам доведеться дочищати продукт самостійно, досить висока. Щоб лайфхак спрацював в будь-якому випадку, вам знадобиться звичайна мікрохвильовка.
Як очистити часник за допомогою мікрохвильовки
Потрібно покласти головку часнику або відразу кілька всередину мікрохвильовки. Її варто включити на 15-20 секунд максимум. Під дією температури лушпиння саме почне відставати від зубчиків часнику. Після того як час закінчиться, потрібно дістати часник з мікрохвильовки і просто вийняти очищені часточки.
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...
10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...