Часник-універсальний продукт, який додасть смаку величезній кількості страв. Плов, борщ, запечена картопля, м'ясо - це лише мала кількість страв, куди можна додати цю пряність, передають Патріоти України.
У деяких випадках навіть один зубчик часнику може наділити блюдо досить яскравими фарбами. Але що робити, якщо вам знадобиться ціла головка часнику, а то і більше? Адже ні для кого не секрет, що потрібно витратити багато часу для того, щоб очистити часник.
Виявляється, є кілька лайфхаків, які значно можуть прискорити процес очищення. Одним з них є спосіб з мискою. Часник потрібно помістити в миску, накрити це все іншою тарілкою і гарненько потрусити. Звичайно, якщо часник досить сухий, то все вийде. Але ймовірність того, що вам доведеться дочищати продукт самостійно, досить висока. Щоб лайфхак спрацював в будь-якому випадку, вам знадобиться звичайна мікрохвильовка.
Як очистити часник за допомогою мікрохвильовки
Потрібно покласти головку часнику або відразу кілька всередину мікрохвильовки. Її варто включити на 15-20 секунд максимум. Під дією температури лушпиння саме почне відставати від зубчиків часнику. Після того як час закінчиться, потрібно дістати часник з мікрохвильовки і просто вийняти очищені часточки.
Відмити духовку від жиру, кіптяви та залишків їжі буває досить складно. Навіть магазинна хімія не завжди допомагає, Патріоти України. Але існує простий народний спосіб, яким користувалися ще наші бабусі. Він допоможе розм’якшити навіть застарілий бруд....
Церковне свято 20 жовтня за новим церковним календарем (2 листопада за старим) - день пам'яті великомученика Артемія Антіохійського, воєначальника. У народі день прозвали Артемієм, зазначають Патріоти України. За старим стилем - день пам'яті святого Се...