Як почистити оселедець від кісток і шкіри за одну хвилину - дивовижний секрет, перевірений роками

Жоден святковий стіл в Україні не обходиться без страв із маринованого чи фаршированого оселедця. Із цього виду риби також готують смачні бутерброди чи салати, передають Патріоти України.

Окрім того, оселедець просто нарізають та подають до столу як закуску до картоплі. Не варто забувати і про всіма улюблену традиційну страву – оселедець під шубою. Загалом, варіантів є багато, як приготувати оселедець.

Проте дуже часто деякі господині відмовляються від приготування страв із оселедця, оскільки не хочуть витрачати свій час на його чищення. Главред розповідає, як почистити оселедець від кісток і шкірки за одну хвилину.

Покрокова інструкція з чищення оселедця:

Для початку поміщаємо дошку для нарізанняв поліетиленовийпакет. Це потрібно для того, аби потім з легкістю прибрати всі відходи з оселедця.

Тепер беремо оселедець та відрізаємо йому голову. Далі за допомогою кухарських ножиць розрізаємо черевце оселедця. Виймаємо ікру або молочко. Після цього потрібно ретельно очистити оселедець від чорної плівки, а також відрізати плавники.

Знімаємо з дошки поліетиленовий пакет та викидаємо разом з ним усі непотрібні нутрощі. Не забуваємо добре промити тушку риби під холодною водою.

Тепер починаємо відокремлювати філе від хребта. За допомогою вказівного пальця виймаємо кілька реберець з правого боку. Після цього підключаємо великий палець та починаємо виймати реберця з лівого боку. Таким чином проходимось вздовж усього хребта.

Коли дійшли до хвоста, то відрізаємо його. Тепер ми бачимо, що на хребті залишилися усі ребра, а також всі маленькі кісточки.

І наостанок, за допомогою пальців з легкістю відриваємо філе від шкірки. Шкірку бажано відривати саме після того, як вийняли хребет. У такий спосіб процес відбуватиметься дуже просто та швидко.

Ось і все. За одну хвилину ми отримали хороше та красиве філе, з якого можемо готувати рибну нарізку, оселедець під шубою або будь-які інші кулінарні шедеври.

Напій не розкриється належним чином: Яку помилку роблять більшість людей коли заварюють чай

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:40

ЧЧай може збадьорити або заспокоїти людини. Однак, смак напою іноді не розкривається через помилки під час приготування. Отже, треба з'чцам, скільки часу потрібно заварювати та як вибрати якісний чай. . При написанні матеріалу використовувались такі...

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...