Яйця - дуже цінний та смачний продукт. Їх можна їсти в будь-якому вигляді, а також додавати у випічку, млинці, котлети, салати. Найважливіше - готувати яйця так, щоб жовток був рідким - продукт буде найбільш корисним, передають Патріоти України.
Кожен кулінар хоче якось заощадити час при приготуванні страв, щоб довго не поратися на кухні. Це стосується і чищення яєць. Іноді чистити їх – суща морока: шкаралупа знімається разом із білком, жовток тече чи кришиться. Разом з Food.oboz розповімо, як легко та швидко впоратися з цією проблемою.
Для цього вам достатньо покласти відварене яйце у пластиковий контейнер, залити водою, закрити кришкою та дуже добре потрясти. Після цього відкрийте контейнер і видаліть шкаралупу з яйця.
Спосіб також підійде, якщо вам одночасно потрібно почистити кілька яєць. Покладіть їх у контейнер і проведіть ту ж процедуру. Тоді під час трясіння яйця битимуться об стінки та один об одного і шкаралупа відстане від яйця. Тепер вам потрібно лише відкрити контейнер та дістати практично повністю очищені яйця.
Цей спосіб очистить варені яйця від шкаралупи за лічені секунди. Перевірте його — і ваш час на кухні істотно скоротитися, а приготування їжі принесе ще більше задоволення.
Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипат...
Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...