Яйця - дуже цінний та смачний продукт. Їх можна їсти в будь-якому вигляді, а також додавати у випічку, млинці, котлети, салати. Найважливіше - готувати яйця так, щоб жовток був рідким - продукт буде найбільш корисним, передають Патріоти України.
Кожен кулінар хоче якось заощадити час при приготуванні страв, щоб довго не поратися на кухні. Це стосується і чищення яєць. Іноді чистити їх – суща морока: шкаралупа знімається разом із білком, жовток тече чи кришиться. Разом з Food.oboz розповімо, як легко та швидко впоратися з цією проблемою.
Для цього вам достатньо покласти відварене яйце у пластиковий контейнер, залити водою, закрити кришкою та дуже добре потрясти. Після цього відкрийте контейнер і видаліть шкаралупу з яйця.
Спосіб також підійде, якщо вам одночасно потрібно почистити кілька яєць. Покладіть їх у контейнер і проведіть ту ж процедуру. Тоді під час трясіння яйця битимуться об стінки та один об одного і шкаралупа відстане від яйця. Тепер вам потрібно лише відкрити контейнер та дістати практично повністю очищені яйця.
Цей спосіб очистить варені яйця від шкаралупи за лічені секунди. Перевірте його — і ваш час на кухні істотно скоротитися, а приготування їжі принесе ще більше задоволення.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...