Як покращити якість дзвінків і відбиток пальця: ТОП-5 лайхаків на Android, які спростять ваше життя

У сучасному світі смартфони стали невід'ємною частиною нашого життя, допомагаючи нам залишатися на зв'язку, організовувати свій день та навіть розважатися. Однак, не всі користувачі знають про можливості своїх пристроїв, передають Патріоти України.

Наприклад, ви можете прискорити роботу свого телефону, використовуючи кілька простих порад, які ми нещодавно обговорювали. Ось п'ять лайфхаків для оптимізації вашого досвіду використання смартфонів Android.

Збільшення надійності розблокування за допомогою відбитка пальця

Як, інформує "Makeuseof", реєстрація одного і того ж пальця двічі в системі розблокування відбитків пальців може значно зменшити кількість невдалих спроб розблокування. Це особливо корисно для людей з мозолями на пальцях або для тих, у кого телефони з менш надійними сканерами відбитків пальців.

Покращення якості дзвінків

Швидке переключення в авіарежим перед викликом може допомогти покращити якість мережі. Це дозволяє вашому телефону перепідключитися до найближчої базової станції, гарантуючи стабільний зв'язок під час виклику.

Планування повідомлень у Google Messages

Функція планування повідомлень дозволяє вам встановити конкретний час та дату відправки повідомлень, що полегшує відправку повідомлень в певний час.

Фотографування за командою "Cheese" у Samsung-телефонах

Слова-команди, такі як "Cheese" або "Smile", можуть вказати вашому телефону Samsung зробити фотографію без натискання кнопки.

Використання плаваючої кнопки затвору

Плаваюча кнопка затвору дозволяє вам розмістити додаткову кнопку затвору будь-де на екрані, щоб зручніше робити фотографії.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...