Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх недорогою, смачною та корисною стравою, то тушкована капуста стане чудовим варіантом, передають Патріоти України.
Страву завжди можна зробити ще цікавішою та привабливішою.
Трохи яблуневого оцту
Для того щоб смак капусти став яскравішим, цікавішим, а сама консистенція вийшла приємнішою, оцет додають у невеликій кількості, щоб капуста не вийшла занадто кислою.
Гриби
Найбільш цікавим поєднанням є капуста та гриби. Поживні та корисні продукти чудово доповнюють один одного в рамках однієї страви. Тому сміливо можна додавати будь-які гриби на ваш смак до тушкованої капусти.
Кмин
Не кожна господиня додає кмин у тушковану капусту, проте це дозволить вам поглянути на звичну страву з нового боку. Прянощі вводять приблизно за 10 хвилин до завершення приготування.
Консервована квасоля
Завдяки цьому компоненту страва вийде не тільки дуже цікавою і смачною, але ще й неймовірно поживною. Краще вводити консервований продукт, щоб заощадити час.
Додають квасолю приблизно за десять хвилин до закінчення приготування.
Ця неоднозначна ілюстрація створена понад 100 років тому, але й досі викликає суперечки. Вперше зображення опублікували в німецькому журналі Fliegende Blätter у 1892 році. Багато психологів вважали його способом продемонструвати роботу мозку та сприйня...
Психологічні тести сьогодні в тренді: достатньо одного погляду на картинку, щоб дізнатися про себе щось нове. Сьогодні ми пропонуємо простий тест: що привернуло вашу увагу першим олівець чи новорічна ялинка? Ваш вибір розкриє особливості вашої особист...