Як покращити смак тушкованої капусти - досвідчені кулінари поділилися секретами

Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх недорогою, смачною та корисною стравою, то тушкована капуста стане чудовим варіантом, передають Патріоти України.

Страву завжди можна зробити ще цікавішою та привабливішою.

Які секрети у цьому допоможуть

Трохи яблуневого оцту

Для того щоб смак капусти став яскравішим, цікавішим, а сама консистенція вийшла приємнішою, оцет додають у невеликій кількості, щоб капуста не вийшла занадто кислою.

Гриби

Найбільш цікавим поєднанням є капуста та гриби. Поживні та корисні продукти чудово доповнюють один одного в рамках однієї страви. Тому сміливо можна додавати будь-які гриби на ваш смак до тушкованої капусти.

Кмин

Не кожна господиня додає кмин у тушковану капусту, проте це дозволить вам поглянути на звичну страву з нового боку. Прянощі вводять приблизно за 10 хвилин до завершення приготування.

Консервована квасоля

Завдяки цьому компоненту страва вийде не тільки дуже цікавою і смачною, але ще й неймовірно поживною. Краще вводити консервований продукт, щоб заощадити час.

Додають квасолю приблизно за десять хвилин до закінчення приготування.

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...

Ви могли це не знати! Навіщо кактусу колючки та чим загрожує їх втрата

вівторок, 16 грудень 2025, 18:45

Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...