Як полагодити липучку на взутті або одязі за 1 хвилину - робочий лайфхак

Все ще викидаєте дитячі сандалі, свої кросівки або куртки, в яких "здулися" липучки і перестали тримати? Дійсно, ремонт виробу часом дорожче, ніж покупка нового, передають Патріоти України.

Пропонуємо разом зі Styler спробувати відремонтувати липучку за дві секунди і за "три копійки". Суперспособ дивіться нижче в матеріалі.

Багато хто в спробі врятувати взуття, щоб "дотягло" до кінця літа, зістригають ворсисту частину липучки. Це може допомогти, але ненадовго. Полагодити липучку можна... за допомогою сірників.

Як за хвилину повернути липучці життя

  • Візьміть сірники (або запальничку).
  • Акуратно проведіть вогнем по частині липучки, яка з гачками.

Знову користуйтеся виробом!

Як працює спосіб

Часто липучка перестає триматися через те, що сторона з зубчиками-зачепами забилася різного роду ворсинками. За допомогою вогню ми їх спалюємо і липучка знову стає робочою. Враховуючи, що коробок сірників можна купити за 1,5 грн в найближчому кіоску, цей спосіб ще й бюджетний.

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...