Як помити дзеркала та вікна без розводів - лайфхак, який полегшить життя

Миття вікон та дзеркал може стати справжнім випробуванням через постійні розводи. Їх важко уникнути. Навіть дорогі засоби для миття іноді залишають сліди, передають Патріоти України.

Однак є кілька способів очищення, які допоможуть зробити скляні поверхні сяючими та блискучими. Видання The Sun розповіло про найбільш доступні та діючі лайфхаки.

Як правильно мити вікна та дзеркала

Перш ніж використовувати засоби для миття протріть скло паперовим рушником, видаливши пил та масні плями. Є один дуже дешевий лайфхак: після нанесення миючого засобу протріть вікна газетою. Вона не залишає ворсинок, але може чорнилами пошкодити рами.

Можна використати для миття і бавовняну тканину, протерши скло обережними рухами з боку в бік в одному напрямку. Тканина з мікрофібри також не залишає розводів. Експерти радять нанести піну для гоління на серветку з мікрофібри та обережно відполірувати поверхню.

Уникайте будь-яких продуктів із милом, ароматизаторами чи барвниками, оскільки ці добавки можуть залишити на дзеркалах і вікнах смуги та плями.

Ще одна причина, через яку на дзеркалах і вікнах залишаються смуги після чищення, полягає в тому, що ви натираєте скло. Натискати на скло потрібно дуже м’яко, при цьому уникаючи кругових рухів.

Чим мити скло

Найкращий варіант – білий оцет. Він іноді діє краще, ніж дорогі засоби очищення. Візьміть пустий розпилювач, налийте в нього воду та оцет у пропорції 4:1. Розприскайте суміш на скло та протріть його газетою, бавовняним рушником або тканиною з мікрофібри.

Цей доступний продукт також можна використовувати для інших цілей очищення, наприклад для видалення стійкого жиру з решіток духовки чи накипу з чайника.

Психологічний тест за картинкою вкаже на ваш найбільший страх

середа, 24 квітень 2024, 17:12

Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...