Як помити дзеркало без розводів - додайте у воду цей дешевий засіб

Розводи на дзеркалах часто залишаються навіть у людей, які користуються спеціальними серветками і засобами для миття скла, передають Патріоти України.

Як помити дзеркало без розводів папером

Наші бабусі для миття скла використовували газети, але зараз це не найкращий спосіб. Сучасні газети можуть пошкодити скло. Для видалення розводів після миття рекомендується використовувати паперові рушники.

На дзеркало нанесіть трохи води або засобу для миття вікон. Витріть дзеркало папером, щоб він промок. Потім треба взяти сухі серветки, зім'яти і протерти дзеркала насухо. Папір полірує дзеркало без розводів, але потрібно докласти фізичне зусилля.

Як помити дзеркало без розводів за допомогою оцту

У порожню ємність з розбризкувачем налийте воду і оцет в пропорції 1:1. Нанесіть розчин на дзеркало і протріть папером або серветкою з мікрофібри. Така суміш залишає менше розводів, ніж засіб для чищення скла.

Як помити дзеркало без розводів нашатирним спиртом

На 1 л води додайте 1 мл нашатирного спирту. Обробіть дзеркало цим розчином і протріть насухо бавовняною тканиною або серветкою.

Ще один засіб з нашатирю проти сильних забруднень можна приготувати, якщо у вас є зубний порошок. Змішайте нашатирний спирт і зубний порошок в співвідношенні 1:1. Нанесіть на дзеркало, потім змийте і протріть м'якою серветкою.

Як помити дзеркало без розводів чайною заваркою і колготками

Заваріть міцний зелений чай і виберіть заварку. Всипте в неї чайну ложку солі і склянку теплої води. У цій суміші вимочіть непотрібні капронові колготки. Протріть дзеркало до блиску. Потім залиште висихати, і якщо розводи залишилися, то протріть ще раз сухими паперовими рушниками.

Це така смакота! Кулінари розповіли дуже простий рецепт приготування свинини з яблуками

четвер, 18 квітень 2024, 6:08

Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Свинину наріжте не...

Кілька звичок, які додають людині відчуття повноти життя і щастя

четвер, 18 квітень 2024, 5:40

Щастя - не в грошах, славі чи наполегливій праці. Радість люди відчувають від позитивних стосунків, дарування та отримання любові і турботи. Тому намагайтеся більше часу проводити з рідними і друзями. . Ставте собі питання: «Що хорошого сталося зі мно...