Як посмажити яйця без масла і сковороди за 1,5 хвилини - унікальний спосіб

Яйця можна приготувати різними способами, багато з яких швидкі й прості. А коли справа доходить до їх смаження, спокусливо використовувати трохи олії, щоб вони не прилипали до сковороди, передають Патріоти України.

Але популярна у TikTok кухарка Роуз Райсман (@rosereisman) розкриває унікальний спосіб, як посмажити яйця без масла і навіть без сквороди. Кухар порадила замінити сковороду двома паперовими тарілками і мікрохвильовою піччю.

Так, щоб приготувати ідеальну яєчню за лічені секунди, Роуз почала з того, що розбила два яйця прямо на одну з тарілок, другою їх прикрила і відправила у мікрохвильовку. Час приготування - 1,5 хвилини на повній потужності.

Кухар попередила, що для приготування більшої кількості яєць час слід збільшити приблизно на 30 секунд.У коментарях користувачі захопилися таким незвичайним методом. І ті, хто спробували його, писали, що він "класний".

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.