Якщо ви любите смажені кабачки, але часто стикаєтеся з тим, що борошно під час потрапляння на розігріту олію горить на сковороді та "стріляє", то цей лайфхак із TikTok Алли Панкрушевої Шаповалової (alla_pankrusheva) точно для вас, передають Патріоти України.
Авторка відео пропонує використовувати лише чотири інгредієнти: борошно, воду, соняшникову олію та, власне, самі кабачки.
Для того, щоб кабачки вийшли ідеальними й золотистими:
Детальне відео з лайфгаком:
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...