Смажена печінка входить до раціону багатьох гурманів, що пояснюється поживністю страви та її величезною користю для здоров’я, передають Патріоти України.
Проте процес приготування такої їжі навряд можна назвати простим.
Справа в тому, що на смаження печінки зазвичай йде занадто багато часу.
Втім, кухарі поділилися хитрощами, які дають змогу значно прискорити приготування страви.
Спочатку потрібно обсмажити нарізану півкільцями цибулю.
Як тільки цибуля набуде красивого золотистого відтінку, перекладіть на тарілку: досмажуватися цибуля буде вже пізніше.
Тепер настав час для обробки печінки: продукт слід ретельно промити водою( ще краще вимочити в холодній воді хвилин 30) і звільнити від плівки.
Печінка має бути нарізана на дрібні та максимально пласкі шматки. Втім, без «відбивання» кухонним молотком не обійтися у будь-якому разі.
Далі кожен оброблений шматочок слід повністю обваляти в борошні. Додавати при цьому сіль не потрібно. І обсмажити в попердньо розігрітій сковорідці з обох боків.
Тривалість обсмажування печінки з кожного боку становитиме близько трьох хвилин.
Далі настає заключний етап приготування. У сковороду треба повернути цибулю. Посуд прикривається кришкою. «Спільна» смаження триває протягом п’яти хвилин. Солити страву та додавати спеції потрібно наприкінці її приготування.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...