Як посмажити печінку з цибулею за 5 хвилин - хитрощі, про які не знають господині

Смажена печінка входить до раціону багатьох гурманів, що пояснюється поживністю страви та її величезною користю для здоров’я, передають Патріоти України.

Проте процес приготування такої їжі навряд можна назвати простим.

Справа в тому, що на смаження печінки зазвичай йде занадто багато часу.

Втім, кухарі поділилися хитрощами, які дають змогу значно прискорити приготування страви.

Рецепт смаженої печінки з цибулею

Спочатку потрібно обсмажити нарізану півкільцями цибулю.

Як тільки цибуля набуде красивого золотистого відтінку, перекладіть на тарілку: досмажуватися цибуля буде вже пізніше.

Тепер настав час для обробки печінки: продукт слід ретельно промити водою( ще краще вимочити в холодній воді хвилин 30) і звільнити від плівки.

Печінка має бути нарізана на дрібні та максимально пласкі шматки. Втім, без «відбивання» кухонним молотком не обійтися у будь-якому разі.

Далі кожен оброблений шматочок слід повністю обваляти в борошні. Додавати при цьому сіль не потрібно. І обсмажити в попердньо розігрітій сковорідці з обох боків.

Тривалість обсмажування печінки з кожного боку становитиме близько трьох хвилин.

Далі настає заключний етап приготування. У сковороду треба повернути цибулю. Посуд прикривається кришкою. «Спільна» смаження триває протягом п’яти хвилин. Солити страву та додавати спеції потрібно наприкінці її приготування.

Ви будете вражені! Вчені виявили раптовий побічний ефект вживання кави

середа, 24 липень 2024, 22:45

Кофеїн може посилювати негативний вплив хронічного недосипання на сіру речовину нашого мозку. Про це пише PsyPost, передають Патріоти України. У науковій роботі, проведеній у дослідницькому центрі Німецького аерокосмічного центру в Кельні, взяли участ...

А ви це знали? ТОП-5 "здорових" продуктів, які викликають здуття - після них може бути погано

середа, 24 липень 2024, 22:15

Ви думаєте, що правильно харчуєтесь і займаєтесь спортом, але все ще відчуваєте здуття живота, гази та неприємні відчуття? Причина може бути не такою очевидною, як здається, передають Патріоти України. Видання eatthis.com опублікувало п'ять продуктів, ...