Як посмажити рибу чи котлети та не забризкати всю кухню жиром - хитрість досвідчених домогосподарок

Часто, та що там часто, можна сказати, що постійно домогосподарки стикаються з такою проблемою, як забризкана жиром плита після приготування їжі, передають Патріоти України.

Крім того, що потім потрібно відмивати комфорки від жиру та бруду, так ще й гарячі бризки можуть потрапити на шкіру та нашкодити людині. Однак, цього можна уникнути.

По-перше, у продажу є спеціальні кришки, які з легкістю розв'язують цю проблему, проте є спосіб набагато дешевше. Як повідомляє prostoway, таким методом завжди користуються більш досвідчені господині. Завдяки цьому способу ваша кухня не буде забризкана жиром, а вам не потрібно буде їх відмивати.

Все що вам потрібно – це пергаментний папір. Перед смаженням чогось відріжте шматок паперу, діаметром трохи більше сковороди, і накрийте нею посуд. Всі бризки осідатимуть на пергаменті, а не літатимуть по всій кухні.

Забобон, чи щось більше? Чому не прийнято наливати рідину для пиття у посуд у висячому положенні

вівторок, 19 березень 2024, 2:35

Існує кілька причин, чому не рекомендується наливати у висячому положенні: . Загалом, немає жодних суворих правил, що забороняють наливати у висячому положенні. Однак, у більшості випадків, це не рекомендується з міркувань практичності, естетики та в...

Візьміть на замітку! Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 19 березень 2024, 0:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів, передають Патріоти України. Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисн...