Як посмажити рибу чи котлети та не забризкати всю кухню жиром - хитрість досвідчених домогосподарок

Часто, та що там часто, можна сказати, що постійно домогосподарки стикаються з такою проблемою, як забризкана жиром плита після приготування їжі, передають Патріоти України.

Крім того, що потім потрібно відмивати комфорки від жиру та бруду, так ще й гарячі бризки можуть потрапити на шкіру та нашкодити людині. Однак, цього можна уникнути.

По-перше, у продажу є спеціальні кришки, які з легкістю розв'язують цю проблему, проте є спосіб набагато дешевше. Як повідомляє prostoway, таким методом завжди користуються більш досвідчені господині. Завдяки цьому способу ваша кухня не буде забризкана жиром, а вам не потрібно буде їх відмивати.

Все що вам потрібно – це пергаментний папір. Перед смаженням чогось відріжте шматок паперу, діаметром трохи більше сковороди, і накрийте нею посуд. Всі бризки осідатимуть на пергаменті, а не літатимуть по всій кухні.

Творять дива! Продукти для зниження холестерину - вони ще й дуже смачні

середа, 30 квітень 2025, 11:30

Ось список продуктів, які допомагають знизити рівень поганого холестерину (LDL) і підтримати здоров'я серця, передають Патріоти України.

Народні прикмети на 30 квітня. Якщо любите мед, сьогодні він особливо корисний

середа, 30 квітень 2025, 7:05

Християни східного обряду 30 квітня за новим стилем (13 травня за старим) вшановують Якова Зеведеєва, одного з 12 апостолів. За юліанським календарем цього дня згадують єпископа Симеона Персидського, мученика Адріана і папу римського Агапіта, нагадують...