Як повернути білизну пластику на побутовій техніці - бабусині засоби, які 100% допоможуть

Найчастіше побутова техніка - білого кольору, що, з одного боку, дуже красиво, але з іншого - вона швидко забруднюватиметься, а це додаткове прибирання, передають Патріоти України.

Втім, є звичайно і кольорові варіанти, проте вони не завжди підходять за стилем, а бруд на них сідати так само, як і на білі варіанти. Що ж робити, щоб повернути білому пластику на побутовій техніці колишню білизну та блиск? Засіб дуже простий.

Як повідомляє портал "Смачно+", такими ефективними засобами користувалися ще наші бабусі, відмиваючи білий пластик. І також великий плюс — ці "миючі" завжди є на кожній кухні.

Як повернути білизну білому пластику на кухні

Два "чарівні" засоби, які допоможуть зробити вашу білу техніку як нову, — це оцет і сода. 70%-й оцет відмінно впоратися з невеликими плямами, а ось сода прийде на допомогу в більш запущених випадках.

Як це працює:

  • оцет — надягніть рукавички, змочіть засобом ватний тампон і потріть забруднені місця на техніці. Потім промийте все за допомогою теплої води та засобу для чищення.
  • сода — змішайте порошок з невеликою кількістю води, щоб вийшла кашка. Далі все просто — використовуйте цю суміш як засіб для чищення. Жовтий наліт зникає миттєво.

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...

Це така смакота! Десерт без випікання - сирне желе із фруктовим пюре

субота, 4 травень 2024, 12:27

Цей десерт не потрібно випікати чи щось варити. Сирне желе в цьому плані має переваги перед складними аналогами. Його можна приготувати в будь-який момент. у ньому тільки корисні інгредієнти, тому ласувати можуть і діти, і дорослі. А ще в нього є різні...