Як повернути блиск золотим виробам - два способи без хімії та великих витрат

Як привертає погляди блиск новеньких золотих прикрас. Але, на жаль, з часом дорогоцінні метали можуть втратити своє первісне сяйво, передають Патріоти України.

Зібрали кілька порад, які допоможуть повернути блиск вашим прикрасам. Для цього не доведеться купувати якихось спеціальних засобів. Все, що потрібно, точно є на більшості кухонь.

Найпростіший інгредієнт – цукор. Він може допомогти, якщо виникла проблема із блиском золотих виробів. Речі із золота засяють якщо їх недовго потримати у підсолодженій воді. Ланцюжки, каблучки або сережки опустіть ненадовго в ємність із водою із розчиненим у ній цукром. Залишіть так на кілька хвилин.

Другий не менш простий інгредієнт, який допоможе вашим коштовностям засяяти, це куряче яйце. Вам знадобиться лише білок. Візьміть ватний тампон, змочіть у яєчному білку та протріть ним ваші прикраси. Це допоможе повернути золотим прикрасам первозданний блиск.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...