Як повернути дерев’яним меблям колишній вигляд - лайфхак, для якого потрібен один незвичайний продукт

Дерев’яні меблі - якісний і довговічний елемент інтер’єру як у будинку, так і в дворі чи саду. Але важливо пам’ятати, що дерево потребує певного догляду, передають Патріоти України.

І щоб дерев’яні вироби прослужили якомога довше, потрібно вміти правильно доглядати за ними. Деревина вимагає ретельного підходу до видалення бруду з тріщин і щілин.

Один з найпопулярніших матеріалів для різних меблів – дуб. Як правильно чистити меблі з дуба, пише видання Express. Ви здивуєтеся, але для очищення виробів вам потрібний один популярний продукт – майонез. Особливо ефективний лайфхак із майонезом для очищення садових меблів із дуба.

Дуб — один із найдорожчих стилів вуличних меблів, тому дуже важливо поводитися з ним дбайливо. Волога тканина, щоб витерти початковий бруд — це перший крок. Потім ви повинні дати поверхні висохнути, перш ніж покрити її воском або олією.

Якщо ж ви помітили на меблях плями, то стане в нагоді незвичайний інгредієнт. Як би дивно це не звучало, але лише одна ложка натурально маслянистого майонезу може допомогти позбавитися плям і навіть видалити легкі потертості. Просто втирайте його в деревину чистою тканиною після того, як промили та висушили поверхню.

Щоб позбутися темних плям, що ховаються на світлій деревині дуба, найкраще відшліфувати уражену ділянку і покрити олією: так ви "повернете її до життя".

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...