Як повернути колір одягу: Досвідчені господині розкрили головні хитрощі

Інколи трапляється, що одяг може втратити свій бездоганний колір навіть після першого прання. Однак, знаючи деякі хитрощі, відтінок речам все-таки можна повернути, передають Патріоти України.

Подробиці

Що потрібно для цього зробити?

Сода

Цей порошок допоможе впоратися з відновленням кольору навіть у непростих ситуаціях. Для цього потрібно розчинити у літрі води велику ложку соди. Вода має бути холодною. Потрібну річ відправляємо в отриманий розчин лише на десять хвилин. Потім залишиться лише сполоснути та висушити речі.

Запашний перець

Цей оригінальний метод використовується в тому випадку, якщо ваш чорний одяг почав виглядати непоказно. Для цього потрібно велику ложку спецій відправити до речей. Після цього потрібно вибрати режим полоскання. Річ виглядатиме новою та бездоганною.

Сіль

Цей метод можна використовувати для будь-якого кольору. Необхідно просто додати в засіб для прання велику ложку солі.Варто пам’ятати, що перевагу потрібно віддавати солі великого помелу. Колір повернеться відразу.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...