Як повернути посуді блиск - хитрощі від досвідчених господинь

Навіть у найвідповідальніших господинь настає момент, коли їх посуд стає непрезентабельним. На тарілках, чашках і каструлях утворюється наліт, який псує зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Як повернути блиск скляному посудові?

У вас є два варіанти: або йти в магазин за спеціальним миючим засобом, але коштує воно не дешево, плюс доведеться попрацювати губкою. Або ж застосувати кмітливість, використавши досить старий, але робочий лайфхак.

Беремо досить глибоку місткість, наливаємо в неї холодну воду і сипимо сіль. Приблизно 30 грамів на літр. Розмішуємо, розчиняємо і кладемо в розчин посуд. Чекаємо близько пів години, виймаємо і обполіскувати.

Як повернути блиск посуді з нержавійки?

Найпростіший і швидкий спосіб очищення нержавіючої сталі – це просто намочити ганчірку теплою водою і протерти предмети. Ретельно витріть їх м'яким рушником. Якщо залишилися жирні плями, змішайте кілька крапель засобу для миття посуду з теплою водою у відрі до утворення піни. Змочіть ганчірку мильною сумішшю і ретельно протріть виріб з нержавіючої сталі.

Промийте область чистою водою і ретельно просушіть м'яким рушником. Якщо жирна пляма все ще залишається, спробуйте змочити невелику тканину спиртом для протирання.

Ретельно протріть масну пляму спиртовою серветкою. Промийте область чистою водою і ретельно висушіть м'яким рушником.

Для стійких, пригорілих плям зробіть м'яку пасту з харчової соди і води (повинна бути консистенція зубної пасти). Нанесіть на пляму і залиште на 15-20 хвилин. Протріть область м'якою тканиною, змоченою в мильній воді, як описано в кроці 3 вище. Змийте чистою водою і ретельно витріть м'яким рушником.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...